14 juli 2012

Lidt shopping


Fik købt en ny bikini og et par toppe for nylig, var i en butik der hedder ATM hvor de har H&M, Vero Moda osv. Så man kan nogen gange være heldig at finde noget pænt.

17 kommentarer:

  1. ej hvor ligger den butik henne?

    SvarSlet
  2. Den ligger i bazaren ikke ret langt fra atatürk boulevard :)

    SvarSlet
  3. tak :) den vil jeg prove at finde...syntes det kan vare lidt svaert at finde godt toj her i byen...

    hvor er det du gaar til tyrkisk? faar man noget ud af det?

    SvarSlet
  4. Ja det synes jeg også men den butik er meget god, og ellers kan jeg godt lide Loft der ligger på atatürk blv.
    Jeg går på en mindre skole der hedder Learn Factory, går der 2 gange om ugen, har da lært en del nye ting men det går langsomt fremad når det kun er 2 gange om ugen, ellers hvis du ikke arbejder har jeg hørt Tömer skulle være godt og det er hver dag.

    SvarSlet
  5. ja jeg har kigget lidt paa det der tömer,men det er mange timer om ugen saa venter nok til sesonen er ovre,det er lidt dyrt saa man sku helst faa noget ud af det..

    kender du ellers mange danskere som bor hernede fast?

    SvarSlet
  6. Ja det er vidst 2 timer om dagen, men det ville jeg gerne hvis ikke jeg skulle arbejde altså :)
    Jeg kender ikke mange udover mine kolleger som er danske... Arbejder du hernede?

    SvarSlet
  7. de har kurser om vinteren men der ved jeg ik om du arbejder ogsa eller om du i dk self :) nej jeg arbejder ikke men det gor min kareste...jeg kender heller ikke saa mange og de fleste er en del aldre end jeg selv,de er pensonister som har lejlighed hernede.ellers er de kun dem som kommer et par gange om aaret,sys godt det kan blive lidt ,ved ik om jeg vil kalde det ensomt men det er lidt kedeligt engang imellem ik at ha nogle veninder taet paa..

    SvarSlet
  8. Jeg arbejder hele året rundt desværre :) Hvor længe har du boet her så? Ja det kan jeg godt forstå det må være lidt kedeligt når det mest er ældre mennesker hehe :)

    SvarSlet
  9. naa ok saa du bor her fast hele aaret? er du glad for det? jeg har boet her i knap 3 aar og jeg har forst lige forenet mig med det,jeg syntes ikke her er saa meget at lave og denne her varme goor det ikke nemmere :) men det aendre sig nok hvis jeg starter paa kursus,saa har man flere muligheder maaske.. jeg ser ihvertfald frem til vinter der er saa hyggeligt her... :)

    SvarSlet
  10. Ja jeg gør, og er rigtig glad for det :) Men jeg kan også bedst lide vinter der er mere roligt og ikke så varmt, og så har jeg mere tid med kæresten :)
    Du har ikke en blog selv? Hvor bor i henne af så?

    SvarSlet
  11. ja det er dejligt naar de har mere fri,syntes sommeren er saa lang naar de arbejder men tror det havde varet noget andet hvis jeg osga arbejdede..vil gerne laere sproget saa har man flere muligheder det er jo begraenset med arbejde man kan faa naar man kun kan engelsk,er det godt at arbejde for et rejseselskab? jamen vi bor faktisk lige overfor vega star,overfor fodboldbanen,det er vi ret glade for faktisk ..hvor bor i henne af? nej jeg har ingenn blog men har kigget paa det,det var faktisk sadan jeg faldt over din blog..taenkte det ku vaere en maade at mode nogle andre danske piger som bor her,men syntes ik det saa nemt at oprette en og syntes ogsaa det er lidt svaert at finde et navn til den,din er nem og god ,den var ıhvertfald nem at finde :) og det jo det som den skal vaere :) taenker ogsa om den blir for kedelig? ved du om der er mange der folger dın?

    SvarSlet
  12. Hvad laver du så nu når du ikke arbejder hernede? :) Hvor sjovt så er vi jo nærmest naboer hehe :) Det er fint nok at arbejde for et rejseselskab synes jeg, men er nok glad for jeg ikke blev guide som egentlig var planen...
    Hmm jeg tror ikke der er så mange der følger min blog, mest min familie og så andre der bor i alanya, eller har en kæreste her eller bare er her meget :) Men det er ihvertfald hyggeligt at der er nogen der læser den.
    Altså jeg synes jo selv at min blog er lidt kedelig men det er åbenbart fint nok for andre, så det tror jeg ikke du skal tænke på :)

    SvarSlet
  13. jeg gaar hjemme sammen med mine 2 smaa born,har en paa 2 aar og en paa 8 mdr :) sa der er masser at se til...men glaeder mig til jeg kan komme til at arbejde igen saa derfor skal jeg paa det kursus...naa ok hvor bor du da? ja altsaa jeg har det indtryk at dem som arbejder som guider er her 2-3 sesoner saa stopper de eller kommer paa en anden destination,det sku vaere et ret hardt job...jeg sys din blog er hyggelig sys ik den er kedelig men jeg kan jo ogsa relatere til den paa mange maader :) saa maa jeg prove det der blogsjov :)

    SvarSlet
  14. Årh har i børn? :) Ja så keder du dig da ikke :) Jamen jeg bor også lige ved Vega Star tæt på A101 supermarkedet. Ja guiderne er her ikke så længe af gangen, og så har de også meget skiftende arbejdstider og det gad jeg ikke.
    Du må da lige sige til hvis du laver en blog så jeg kan se den :)

    SvarSlet
  15. ok ja det er taet paa :) jeg er gaet igang med at lave en blog men jeg sys ik det er saa nemt? men kan da lige sige til naar den er kommet op og kore :) kan godt forstaa du ikke gad guidejobbet,tror heller ikke jeg ku! men du maa sige til hvis du skal med paa tömer til nov :) he he

    SvarSlet
  16. Ja sig endelig til :) Synes også det var lidt besværligt til at starte med...
    Hehe jeg skal nok sige til hvis jeg skal med men tror ikke jeg er så heldig at jeg kan gå uden et job desværre :(

    SvarSlet
  17. Helle hvor arbejder du henne ??

    Trine :)

    SvarSlet